Klik op één van onderstaande titels voor meer informatie

Koeriersdiensten en ontruiming

U kunt voor bijna al uw vervoer bij Voordelig Vervoerd terecht.

  • U heeft online of op een veiling iets gekocht, Voordelig Vervoerd haalt het voor u op en bezorgd het bij u thuis. Andersom kan natuurlijk ook als u iets heeft verkocht en u heeft met de koper afgesproken dat u het bij hen bezorgd.
  • U gaat met vakantie en u wilt graag uw eigen fiets of bromfiets mee nemen, Voordelig Vervoerd brengt (brom)fiets of uw bagage op uw vakantieadres.
  • U wilt met een groepje een fietstocht maken op de Drentse hei of Lauwersoog of waar dan ook maar, Voordelig Vervoerd brengt de fietsen precies waar u ze wilt hebben.
  • U heeft nieuwe meubels gekocht, of u heeft simpelweg te veel spullen verzamelt in de loop der jaren en u wilt nu wel eens een “Grote Opruiming” houden, Voordelig Vervoerd helpt u met de opruiming en brengt de spullen naar de kringloop als de spullen nog goed genoeg zijn en anders naar het afvalbrengstation.
  • Zodra er iemand overlijd breekt er niet alleen een emotionele tijd aan er moet ook een hele hoop geregeld worden. De ontruiming van de woning van de overledene is daar een van. Voordelig Vervoerd haalt de woning voor u leeg . U krijgt natuurlijk alle persoonlijke documenten, foto’s en andere zaken waar voor u een emotionele waarde aan hangt keurig netjes afgeleverd.

Voor bovenstaande diensten geld dat Voordelig Vervoerd per geval prijsafspraken maakt.

Kleine verhuizingen

Mogelijkheden

  • Verhuizing van alleen de grote en zware spullen zoals een bank of een wasmachine, als u zelf niet zwaar kunt tillen en zelf geen hulp van familie of vrienden kunt inschakelen dient u dit direct te melden omdat Voordelig Vervoerd dan hulp moet inhuren.
  • Stoep tot stoep verhuizing waarbij u ervoor zorgt dat uw spullen klaar staan om ingeladen te worden en Voordelig Vervoerd alleen verantwoordelijk is voor het in en uitladen en het vervoer,u krijgt verder geen hulp bij het sjouwen.
  • Sjouwhulp, u zorgt zelf voor een transportmiddel en huurt Voordelig Vervoerd in als extra mankracht.

Studenten verhuizing

Verhuizen kost een hoop geld of je nou van je ouderlijk huis naar je eerste kamer verhuisd of van de ene kamer naar de andere of misschien zelfs van een kamer naar je eerste zelfstandige woning of appartement.

Voordelig Vervoerd is de goedkoopste oplossing als je gaat verhuizen en bied speciaal voor studenten een extra laag tarief als je zelf extra hulp inschakelt.

De meeste studenten hebben niet de beschikking over een transportmiddel maar vrienden of collega studenten zijn meestal wel in te schakelen als hulp.

Transport, professionele hulp,goed verzekerd tegen tarieven waarvoor je meestal niet eens een busje kan huren dat is wat Voordelig Vervoerd de student te bieden heeft.