Het voordeligste verhuisbedrijf Groningen

verhuisbedrijf groningen

Verhuizen is vaak een hele onderneming. Iedereen die wel eens verhuist, zal dit beamen. Voordelig Vervoerd is het voordeligste verhuisbedrijf van Groningen en omgeving. Als u gaat verhuizen dan wilt u dat dit professioneel verloopt. Natuurlijk wilt u een goede prijs/kwaliteit verhouding van ons verhuisbedrijf. Kiest u voor het verhuisbedrijf Groningen Voordelig Vervoerd, dan krijgt u voor een zeer voordelig tarief professionele en vrolijke hulp en daarmee word verhuizen toch een stukje leuker.

Voordelig vervoerd heeft geen verborgen kosten, maar alleen lage verhuiskosten die tevoren helder worden uitgelegd, zonder kleine lettertjes en verrassingen achteraf.

Bij Voordelig vervoerd zijn uw kostbare spullen in veilige handen en wij bezorgen u een zorgeloze verhuisdag!

Mogelijkheden:

  • Verhuizing volledige inboedel, als u zelf niet zwaar kunt tillen en geen hulp van familie of vrienden kunt inschakelen dient u dit direct te melden omdat Voordelig Vervoerd dan een extra mankracht moet inhuren.

  • Verhuizing van alleen de grote en zware spullen zoals een bank of een wasmachine, als u zelf niet zwaar kunt tillen en geen hulp van familie of vrienden kunt inschakelen dient u dit direct te melden omdat Voordelig Vervoerd dan een extra mankracht moet inhuren.

  • Stoep tot stoep verhuizing waarbij u ervoor zorgt dat uw spullen klaar staan om ingeladen te worden en Voordelig Vervoerd alleen verantwoordelijk is voor het in en uitladen en het vervoer, u krijgt verder geen hulp bij het sjouwen.

Wij doe ons best u zo duidelijke mogelijk te informeren over de verhuismogelijkheden. Heeft u toch nog vragen of is er u iets niet duidelijk neem dan contact met ons op. Wij staan u uiteraard graag te woord.

Tot ziens bij Voordelig Vervoerd het verhuisbedrijf Groningen