Koerier Groningen nodig? Voordelig Vervoerd!

Koerier Groningen? Bij Voordelig Vervoerd kunt voor allerlei verschillende vervoerszaken terecht.

Wij kunnen uw gekochte producten zoals bijvoorbeeld een bankstel bij u thuis bezorgen. Waar winkels soms hoge kosten rekenen voor de bezorging of niet eens de optie van bezorgen hebben is Voordelig Vervoerd goedkoop en klantgericht.

Hieronder benoemen we nog een aantal voorbeelden van onze koeriersdiensten.

koerier groningen

  1. U heeft online of op een veiling iets gekocht, Voordelig Vervoerd haalt het voor u op en bezorgd het bij u thuis. Andersom kan natuurlijk ook als u iets heeft verkocht en u heeft met de koper afgesproken dat u het bij hen bezorgd.
  2. U heeft bij een meubelzaak iets gekocht, Voordelig Vervoerd bezorgd het bij u thuis.
  3. U gaat met vakantie en u wilt graag uw eigen fiets of bromfiets mee nemen, Voordelig Vervoerd brengt (brom)fiets of uw bagage op uw vakantieadres.
  4. U wilt met een groepje een fietstocht maken op de Drentse hei of Lauwersoog of waar dan ook maar, Voordelig Vervoerd brengt de fietsen precies waar u ze wilt hebben.
  5. U heeft nieuwe meubels gekocht, of u heeft simpelweg te veel spullen verzamelt in de loop der jaren en u wilt nu wel eens een “Grote Opruiming” houden, Voordelig Vervoerd helpt u met de opruiming en brengt de spullen naar de kringloop als de spullen nog goed genoeg zijn en anders naar het afvalbrengstation.

Is er u iets niet duidelijk of denkt u dat wat u wil vervoeren niet mogelijk is op wat voor manier dan ook. Neem dan contact met ons op, want er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

Heeft u nog andere vragen? neem dan contact met ons op.