Wie is Voordelig Vervoerd

Mijn naam is Edwin Vos, ik ben de eigenaar van Voordelig Vervoerd. Graag wil ik u een beetje over mijzelf vertellen en natuurlijk vooral ook over Voordelig Vervoerd. Ik ben van bouwjaar 1981, vader van 2 geweldige jongens waarvan de oudste inmiddels een volwassen kerel is.

In 2014 ben ik begonnen mij voor te bereiden een eigen bedrijf te starten. Ik heb daarbij alle dingen die ik leuk vind en waar ik ervaring in heb opgedaan op een hoopje gegooid en er uiteindelijk een bedrijf die daarbij past van gemaakt. Ik vind het leuk om onderweg te zijn en veel afwisseling te hebben in wat ik doe voor mij is het een schrikbeeld om hele dagen in een kantoor of fabriek of iets dergelijks opgesloten te zitten.

Contact hebben met heel veel verschillende mensen vind ik ook erg leuk. Een enkele klant uit mijn tijd als vertegenwoordiger beschouw ik nog steeds als vriend. Voor u wellicht interessanter is wat ik in mijn volwassen leven gedaan heb en vooral natuurlijk de dingen die relevant zijn voor de diensten die ik aanbied met mijn bedrijf. Het gaat een enorme lap tekst opleveren als ik alle werkervaring ga opnoemen en daarom zal ik me beperken tot de dingen die raken aan de diensten van Voordelig Vervoerd. Zo ben ik via uitzendbureaus verschillende periodes aan het werk geweest als verhuizer, koerier bij een automaterialen groothandel en ook als vrachtwagenchauffeur en taxichauffeur. Iets wat misschien een klein beetje minder relevant lijkt maar dat zeker niet is zijn mijn jaren werkervaring als vertegenwoordiger. Die jaren hebben mij namelijk geleerd hoe belangrijk klantcontact is en vooral ook dat je altijd moet waar maken wat je belooft.

Voordelig Vervoerd is opgericht in januari 2015 en sindsdien hebben wij al meer als 5500 opdrachten mogen uitvoeren met de verschillende diensten die wij bieden. Van die 5500 opdrachten mag ik met enige trots melden dat daar ook een hoop terugkerende klanten bij waren. Een klant die 2 of zelfs meerdere keren gebruik maakt van onze diensten (de particuliere klant met het record wat dat betreft inmiddels 6 maal) doet dat natuurlijk omdat die zeer tevreden is wat ook wel blijkt uit onze trustoo score van 9.

Van alle diensten die Voordelig Vervoerd levert vind ik persoonlijk het doen van verhuizingen het leukste. De reden daarvoor is dat ik heel veel voldoening haal als we aan het einde van de verhuizing de stress die een verhuizing veroorzaakt bij klanten bijna letterlijk van hun gezichten zie afglijden en dat wij daar dan een flinke bijdrage aan hebben mogen leveren.

Professionaliteit is voor ons en de klant erg belangrijk maar wij proberen er ook echt een zo leuk mogelijke dag van te maken door er tijdens het werk regelmatig eens een grapje of een plagerijtje tussendoor te gooien wat de klant ook helpt om te ontspannen tijdens een dag die volgens onderzoek heel hoog in de top 10 van meest stress veroorzakende momenten in het leven staat.

Misschien een leuk voorbeeld om te noemen is een klant die tijdens de verhuizing op een gegeven moment riep :”ik word gek, nog even en je kan me afvoeren “. Waarop wij antwoorden “geeft niks wij werken ook voor de GGZ ” De klant lag dubbel van het lachen en zei”dank je dat had ik even nodig”

Hopelijk heeft deze korte introductie van mijn persoontje en mijn bedrijf u geholpen een keuze te maken of die keuze nu Voordelig Vervoerd is of niet want naast de prijs is vooral bij verhuizingen ook de klik tussen verhuizer en klant erg belangrijk.

Hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet Edwin Vos

Bekijk de video hieronder, wie is Voordelig Vervoerd en wat doen we.