Betaalmogelijkheden bij Voordelig Vervoerd: iDeal of overboeking.
De betaling vindt altijd plaats voor levering van de producten.

iDEAL

Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving). Selecteer jouw bank. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inloggegevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Voordelig Vervoerd wordt direct geïnformeerd dat je betaling is ontvangen.

Overboeken. (vooraf overmaken)

Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien je het factuurbedrag over te maken naar Mollie. Je krijgt van Mollie een mail waar het bestelnummer en het te overmaken bedrag op vermeld staat. Zodra wij de betaling binnen hebben versturen wij de verhuisdozen.

Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Voordelig Vervoerd zal je bestelling dan ook voor een periode van 5 werkdagen vasthouden. Na 3 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 5 werkdagen zullen wij de order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over.