Ambassadeur programma

speciaal e-mail adres : ambassadeur@voordeligvervoerd.nl

Voordelig Vervoerd vind het heel waardevol als u als klant een goede ervaring met ons hebt en dat ook deelt met familie ,vrienden , buren of kennissen. Daarom hebben wij een speciaal programma opgezet om dat ook te belonen. Als wij een opdracht voor u hebben uitgevoerd en u kent iemand die onze hulp ook goed kan gebruiken dan is ons dat geld waard .

Hoe werkt het?

Let op! : Voordelig Vervoerd keert dit uit als GIFT en giften kunnen voor mensen met een uitkering gevolgen hebben.

U stuurt een mail naar ambassadeur@voordeligvervoerd.nl

In die mail zet u uw eigen naam, adres en postcode en wat wij voor u hebben gedaan.

Verder zet u de naam, het adres en postcode plus het e-mail en telefoonnummer van degene die onze hulp kan gebruiken in deze mail. Vraag natuurlijk wel eerst even aan deze persoon of u deze gegevens met ons mag delen.

Wij nemen contact op met de persoon die u heeft aangemeld bij ons en als dat dan leid tot een opdracht en wij hebben deze opdracht uitgevoerd dan nemen wij contact met u op zodat u uw bankrekening nummer kunt doorgeven en dan maken wij uw ambassadeurs beloning naar u over.

Wat voor bedrag betalen wij uit?

Bij opdrachten met een opdrachtwaarde tot €117,- betalen wij €2,- uit.

Bij opdrachten met een opdrachtwaarde tot €350,- is dat 2% van de opdrachtwaarde. Bijvoorbeeld uw neef laat zijn zolder opruimen en de opdrachtwaarde is €250,- dan ontvangt u van ons €5,-

Bij opdrachten met een opdrachtwaarde tot €650,- is dat 3% van de opdrachtwaarde. Bijvoorbeeld uw moeder gaat verhuizen naar een verzorgingshuis en de opdrachtwaarde is €500,- dan ontvangt u van ons €15,-

Bij opdrachten met een opdrachtwaarde van boven de €650,- is dat 5% van de opdrachtwaarde met een maximum van €75,-. Bijvoorbeeld uw buurman gaat verhuizen en de opdrachtwaarde is €950,- dan ontvangt u van ons €47,50.

U mag zoveel klanten als u wilt aanbrengen, graag zelfs. Sterker nog als er via u 5 klanten een opdracht uit laten voeren dan ontvangt u bovenop de al betaalde beloningen eenmalig nog eens €12,50 en als dat er 10 zijn dan ontvangt u eenmalig nog eens €25,-

Bedrijven en instellingen c.q. stichtingen zijn uitgesloten van dit programma.

Betaling van uw beloning kan helaas pas na uitvoering van de opdracht om te voorkomen dat opdrachten op het laatste moment afgezegd worden en uw beloning is al uitbetaald.

Om zeker te weten dat u uw beloning krijgt is het bovendien handig als u en de door u aangebrachte klant na uitvoering van de opdracht nog even weer een herinnering naar ambassadeur@voordeligvervoerd.nl sturen want niks menselijks is ons vreemd en wij kunnen ook wel eens iets vergeten of over het hoofd zien en u hebt als ambassadeur natuurlijk gewoon recht op deze beloning en wij betalen dat met veel plezier uit.